pic

Over ons

Gebrand op een mooi eindproduct

Simple is awesome

Wij houden van simpel, u waarschijnlijk ook.

Één aanspreekpunt

Brewwwers bestaat uit een klein team van professionals. Tijdens de bouw van je website heb je altijd te maken met één aanspreekpunt.

Makkelijk beheren

Wil je zelf aanpassingen doen of wil je later nog uitbreiden? Onze websites zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook heel flexibel.

Meer dan 10 jaar ervaring.

Brewwwers is een full service, open source digital agency. Vanuit Haarlem verzorgen wij concept, design, technische realisatie, onderhoud en hosting van WordPress websites en shopify webshops.

Met een jong, creatief team en een solide basis bedenken wij oplossingen voor uitdagende communicatievraagstukken. Van kleine tot grote ondernemingen, ons doel is om onze klanten zowel online als offline succesvoller te maken.

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring en meer dan genoeg Shopify ervaring zien wij onszelf graag als partner voor succes op internet. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij hét bureau voor zowel kleinschalige als complexe maatwerk WordPress en Shopify oplossingen.

Full service — No compromise.

Hoe werken we:
Heldere communicatie is een essentieel onderdeel van de samenwerking met onze klanten. Ons ervaren in-house team zorgt ervoor dat u altijd een gesprekspartner heeft met kennis van zaken. Sparren over ideeën, pro-actief meedenken, dit allemaal samen met één vast aanspreekpunt. Wij houden van simpel, u waarschijnlijk ook!

Waarom Brewwwers?

– Hoge kwaliteit WordPress sites en Shopify webshops
– Vakkennis
– Één aanspreekpunt
– Heldere afspraken
– Totaalpakket onder 1 dak

Wie zijn wij…

2015

Jaar van oprichting

10

Jaar WordPress ervaring

10

Gepassioneerde team members

1000

m2 kantoor

Meer dan 200

Tevreden klanten

1

In House DJ

pic

Wilt u kennis maken?

Neem contact op