pic

Let’s make something great

We hebben alle disciplines in huis om van jouw website of webshop een succes te maken.

Concept

Je hebt een idee en je wilt dit idee uitwerken tot een concreet en sexy concept. Ons creatieve team komt samen met jou tot een concept dat past bij jouw idee, merk en haar doelstellingen.

Design

Een goed design vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur richting en herkenbaarheid. Identiteit, dát is waar het om gaat.

Websites

Onze web brouwers gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing! Ook kunnen wij voor uw bestaande website een restyle verzorgen.

Lees meer

Onderhoud

Structureel onderhoud van uw Web-CMS omgeving is belangrijk. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van uw website.

Webshops

We weten precies wat wat er allemaal komt kijken bij het bouwen en beheren van een webshop. Onze specialisten helpen u graag! Ook kunnen wij voor uw bestaande webshop een restyle verzorgen.

Lees meer

Hosting

Ons cloud hosting platform is volledig in eigen beheer en in te richten op alle denkbare wensen van onze klanten.

pic

Wat zegt u?

  • “Dik tevreden, snelle service, heldere communicatie tegen een aantrekkelijk tarief”
  • “Brewwwers heeft geholpen mijn merk sterk en solide online neer te zetten.”

De beste zorg voor je website

Web onderhoud – Altijd veilig en up-to-date. 24/7 paraat.

BACKUPS

Wij zorgen ervoor dat er backups van uw website gemaakt wordt en slaan deze online en op onze eigen veilige server op. Zodat, in het geval van een storing of aanval, uw website te allen tijde veilig is.

CMS & Plugin updates

Updates van WordPress, thema’s en plugins? Wij nemen dit voor onze rekening. We weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

VEILIGHEID

Wij monitoren uw website 24/7 en weten daardoor direct als er iets mis is. Hierdoor kunnen wij direct problemen oppakken en zorgen dat deze zo snel mogelijk opgelost worden.

SNELHEID OPTIMALISATIE

De snelheid van je website draagt bij aan een betere gebruikservaring, maar telt ook mee in het bepalen van de ranking in Google’s zoekresultaten. We vinden het daarom belangrijk om je website zo snel mogelijk in te laden.

Vanaf €75,- per maand
CMS Onderhoud

Wij zorgen altijd voor onderhoud op maat.
CMS onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Aanvragen

pic

Kop koffie?