Shopify developer

Bij Brewwwers ontwikkelen wij kleinschalige tot complexe oplossingen in WordPress websites en Shopify webshops voor onze opdrachtgevers. Dagelijks zet ons jonge, gedreven en creatieve team zich in voor een gezamenlijk doel: succesvolle projecten.

We zijn gevestigd op een prachtige locatie in Haarlem: een gemoderniseerd oud fabriekspand, binnen twee minuten bereikbaar vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij een team van 10 designers, developers & projectmanagers.

Brewwwers is onderdeel van de Endeavour Group: een one-stop-shop van 11 bedrijven waar 130 collega’s zich bezig houden met ‘digital’ marketing. Denk aan e-mailmarketing, online marketing, influencer marketing, copywriting & creatieve campagnes.

Wie zoeken we

We zijn op zoek naar een Shopify developer die de uitdaging wilt aangaan om mooie webshops te bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanpassen van Shopify Themes. Tevens bedenk je welke eigen en bestaande Shopify apps er nodig zijn. Bij Brewwwers word je in staat gesteld om snel je eigen stempel te drukken op de projecten waaraan je werkt.

Wat we bieden?