WordPress Front-End developer

Bij Brewwwers ontwikkelen wij kleinschalige tot complexe oplossingen in WordPress websites en Shopify webshops voor onze opdrachtgevers. Dagelijks zet ons jonge, gedreven en creatieve team zich in voor een gezamenlijk doel: succesvolle projecten.

We zijn gevestigd op een prachtige locatie in Haarlem: een gemoderniseerd oud fabriekspand, binnen twee minuten bereikbaar vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij een team van 10 designers, developers & projectmanagers.

Brewwwers is onderdeel van de Endeavour Group: een one-stop-shop van 11 bedrijven waar 130 collega’s zich bezig houden met ‘digital’ marketing. Denk aan e-mailmarketing, online marketing, influencer marketing, copywriting & creatieve campagnes.

Wie zoeken we

We zijn op zoek naar een gedreven WordPress developer die de uitdaging wil aangaan om samen met een enthousiast team WordPress website en webshops te bouwen voor een enorme verscheidenheid aan klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van WordPress themes en plugins. Tevens bedenk je welke eigen en bestaande WordPress plugins er gebruikte moeten worden of eventueel nog gemaakt moeten worden. Bij Brewwwers word je in staat gesteld om snel je eigen stempel te drukken op de projecten waaraan je werkt.

Wat we bieden?